"О, но господин Шефилд... обещавам, че няма повече да обърквам

...
"О, но господин Шефилд... обещавам, че няма повече да обърквам
Коментари Харесай

Как се промениха актьорите от Гувернантката

"О, само че господин Шефилд... давам обещание, че няма повече да комплицирам вашата кредитна карта с моята ", познати ли са ви тези думи?

Ако не, прибавете леко носов диалект и...



Да, тя е една от най-любимите и занимателни ТВ героини - Фран Дрешър и нейната паметна роля в "Гувернантката ". Комедията стартира да се снима през далечната 1993 година и по този начин до 1999 година

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК съдебна експертиза ПРОМЕНИХА АКТЬОРИТЕ ОТ "ГУВЕРНАНТКАТА "

Фран, в компанията на Чарлз Шаогнеси, Даниел Дейвис, Лорън Лейн, Маделин Зима и други, радват милиони фенове по света, в това число и в България.

Помните ли дребната Грейс от "Гувернантката "? Ето по какъв начин се промени

Историята в обичания сериал се развива към млада, само че самотна жена, която е уволнена от остарялата си работа в салон за хубост. Фран, която е към този момент на 30, стартира да с търси нова работа и я открива - в дома на бродуейски продуцент, хубав овдовял британец - господин Максуел Шефилд.

Във видеото горе вижте няколко оферти за сериали, които евентуално сте изпуснали

Фран е наета и заниманията в къщата на Шефилд в Ню Йорк стартират, семейство Файн настава с цялостна мощ, а изтънчената английска фамилия несъмнено не е подготвена за това, което ще последна.

25 години по-късно, взехме решение да забележим по какъв начин се трансформираха някои от актьорите в сериала. Вижте повече в галерията горе.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР