О, неразумни юроди! Как си представяте къща за гости без

...
О, неразумни юроди! Как си представяте къща за гости без
Коментари Харесай

Допълнения към всяка една себеуважаваща се къща за гости

О, неразумни юроди! Как си представяте къща за посетители без най-малко едно джакузи? Това, че стандартът ви е невисок, да не кажа презрян не значи, че гостите в къщите за посетители би трябвало да мизерстват. Нали? Защото там ще ваканцуват посетители с основно „ Г “, а не неразумни юроди.

Помислете, юроди! Ако вие бяхте притежател на къща за посетители, желаете да си мерите къщата с комшийската къща за посетители, с какво ще го вършиме? С покрив със стени? Че тези мизерни елементи ги има в къщата на всеки елементарен юрод. Екстри трябват! Екстриии…

Затова:

Не може къщата за посетители да е без зид. Дуварът да е два метра. На места - три. С вишки за въоръжена защита. Да не могат разните там досадници да надничат, да цъкат с език и да задават въпроси.

Без басейн също не може. Не басейн, а басейн с олимпийски размери. Защото, представете си, в случай че гостите са олимпийски първенци по плуване къде ще плуват? Ще ги държите като миски в бара? Това е обидно! Това някаква сегрегация ли е?

Расизъм?

Не може и без водна пързалка. Представете си, че сте посетител в къща за посетители и получите остро пристъпно предпочитание за плеснете в басейна, само че с прихлъзване? Кво вършим? Трябва незабавно да вървим я до Малдивите, я до Сейшелите.

Не може и без личен лунапарк. Да има къде да си играят децата. В лунапарка да има няколко аниматора. Я гледайте какъв брой безработни артисти има. Така се обезпечават работни места.

Като споделих работни места, та се сетих. Не може и без прислуга. Така де, личен състав. Като е къща за посетители, да е къща за посетители.
Не може и без стрелбище, конна база и зоопарк. Защото, в случай че гостите решат да се вършат на индианци от къде коне, пушки и пера за прическите?

Без винарна маза? Двеста квадрата! Темпериратна. Нали би трябвало да се пие вино? Гостите вода ли да пият?

Не може и без втора къща за посетители, тъй като гостите в случай че решат да си викнат посетители, какво вършим?

Не може и без летище. Ако гостите решат да дойдат с частния си аероплан, какво вършим?

Както не може и без спомагателна къща за посетители за домашни любимци. Нещо непретенциозно - за не повече от 100 бона. До три стаи. Все отново тази къща не е за хора? Нали?

Също би трябвало и контролно-пропускателен пункт на входа. Да се пропущат единствено тези, които би трябвало. Щото, в случай че стартира всеки да влиза? А?

Накрая, в случай че има засечка в гепенето на пари от еврофондовете и се стига до връщане, да се показа сметката на неразумните юроди. Те по тази причина са неразумни и по тази причина са юроди.

А, да. И да се постави табелка: „ За неразумни юроди - вход неразрешен! “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР