О бщо 39,710 кг хероин на стойност 3,574 млн. лева

...
О бщо 39,710 кг хероин на стойност 3,574 млн. лева
Коментари Харесай

Задържаха хероин за 3,574 млн. лв. на Капитан Андреево

О бщо 39,710 кг хероин на стойност 3,574 млн. лв. бяха арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " в късния следобяд през вчерашния ден. Това разгласи на взаимна конференция с митницата и БОП-Пловдив окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов, съобщи Българска телеграфна агенция.

Разкритието е станало в микробус с турска регистрация

и ръководен от турски жител, пренасящ платове за шивашка компания у нас. Впоследствие той е трябвало да продължи маршрута си с нов товар за Западна Европа.

Заловеният с дрогата е арестуван за 24 часа ,

а след идното му привличане за обвинен ще бъде задържан за 72 часа и по отношение на него ще бъде поискана мярка за неотклонение "задържане под стража " от съда, добави Стоянов.

По метода "анализ на риска " транспортното средства бе отклонено

за щателна инспекция на пункта. При пролъчването с рентген се откриха зони с компактност, разясни зам.-началникът на бургаската митница Стефан Марашев. Той добави, че при последвалата ревизия в надстройка на кабината на микробуса е открит тайник, където били скрити 78-те пакета с веществото, реагирало на хероин.

Бяха осъществени голям брой оперативно-издирвателни дейности .

Те изрично откриха, че инкриминираното наркотично вещество не е предопределено за територията на страната и в тази ситуация няма забъркани български жители, сподели антимафиотът Димитър Александров.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Уважаеми чиновници! Моля, тези, които идват малко по-късно на работа, да се движат вдясно по коридора, с цел да не се сблъскват с тези, които си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Никога не допусках, че това нещо е тук ", споделят туриститеТрактористът е признал за полово посягане и над още едно детеЦелта е да се обезпечи по-добро запазване и възстановяване на детското здравеВинаги можем да стартираме да мечтаем за идната ни почивкаПрез годините има доста президентски съпруги, които са се трансформирали в фешън икониЗдравният министър сподели, че присъствено образование за децата ще има, в случай че не навлезем в тъмночервената зонаКога се чака да стане товаЛятото ще подсети за себе си и през идващия месецПет страни не са записали публично нито един случай на заразатаПроблемът е в нова функционалност, която предлага браузърътНещо повече, за задвижване на проекто модела ще се употребява водород и електричество, с цел да се подсигурява по-висок пробег.Вижте данните за последното денонощиеВижте кой има мотив да почерпи днесСимеон ще се изправи за първи път против мъж в битка за Плажа на отшелникаИмената на всички регионални координатори и водачи на листи на „ Продължаваме промяната “ ще станат ясни евентуално до седмицаПо-рано през днешния ден италианското държавно управление съобщи, че няма да се замесва в делото на ПучдемонОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР