О. БОЖЕ. МОЙ. Източници, близки до продукцията "Приятели" споделят пред

...
О. БОЖЕ. МОЙ. Източници, близки до продукцията "Приятели" споделят пред
Коментари Харесай

Случва се! Сериалът Приятели ще получи продължение?

О. БОЖЕ. МОЙ.

Източници, близки до продукцията "Приятели " споделят пред медиите, че мега хитовият ситком от 90-те се завръща! Всички съществени артисти са съгласни още веднъж да влязат в функциите на Моника, Джоуи, Чандлър, Рос, Рейчъл и Фийби. А основателите на шоуто водят договаряния с HBO Max за основаването на нещо особено, обвързвано с "Приятели ".

Преговорите са още в начална фаза и към момента няма сюжет, само че едно е несъмнено - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шумър са удостоверили присъединяване си, както и сценаристите Дейвид Крейн и Марта Кауфман.

Източници споделят още, че договорката е надалеч от завършване за момента, защото следва да се прецизират още много неща. Едва тогава ще се наложи всички актоьори да стиковат графиците си и да се види дали ще е допустимо да снимат нещо дружно.

От HBO Max за момента отхвърлят да разясняват новината, само че и не я отхвърлят, което дава вяра на толкоз доста почитатели на сериала по света!

via GIPHY

Новините идват по време на честванията по случай 25-тата годишнина от основаването на сериала. Самата Дженифър Анистън удостовери неотдавна в изявление, че дружно с сътрудниците ѝ от "Приятели " работят дружно по огромен план и е доста разчувствана.

Евентуално продължение на сериала ще бъде и страховит начален подтик за новата стрийминг платформа на HBO, споделят източници, близки до WarnerMedia Entertainment.

25 години след първия епизод на "Приятели ": Най-култовите цитати от обичания ни сериал >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР