О Б Я В А На основание Наредбата за условията

...
О Б Я В А На основание Наредбата за условията
Коментари Харесай

Продажба на употребявани автомобили собственост на „ЧЕЗ Разпределение“ и „ЧЕЗ България“


О Б Я В А



На съображение Наредбата за изискванията и реда за осъществяване на търгове и състезания, и в осъществяване на Решения взети от Управителните препоръки на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД и „ ЧЕЗ България “ ЕАД

О Б Я В Я В А

На 16. 0 9.201 9 година от 10.00 часа ще се организира външен търг с предложения в затворен плик, за продажба на използвани коли благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД и „ ЧЕЗ България “ ЕАД.

Първоначалната тръжна цена за всеки автомобил е избрана, както следва: коли благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД - Приложение 3; коли благосъстоятелност на „ ЧЕЗ България “ ЕАД - Приложение 4

Оглед на продаваните коли, предмет на търга, може да бъде осъществен от участниците в период от издание на обявата до 13.09.2019 година в това число.



Контактни лица за огледи:



Стоян Аврамов, тел: 0882/ 000 633

Георги Караушев, тел: 0887/ 930861

Оферта за присъединяване в търга може да се подава всеки работен ден от 9.00 до 12.00 и от 13.00 до 16.00 часа в деловодството на ЧЕЗГруп България – гр.София, ул. „ Цариградско шосе “ № 159, „ БенчМарк Бизнес Център “ до 13.09.2019 година в това число.

Съдържание на Офертата:
ценово предложение по пример (Приложение 1); бланка с данни на участника по пример (Приложение 2); платежно разпореждане за импортиран депозит за присъединяване в размер на 10 % от първичната тръжна цена на автомобил (описани в Приложения № № 3 и 4). Задължително в платежното се показва регистрационен номер на автомобила, за който се участва; молба свободен текст за продължение на депозита в отчасти заплащане по главната цена – при спечелване; молба свободен текст за връщане на импортиран депозит за присъединяване в търг (с посочена банкова сметка) – при загуба;

* Запечатания плик съдържащ тръжната документи се надписва с „ Тръжна документи за присъединяване във външен търг по продажба на използвани коли “.

Депозит за присъединяване във търга в размер на 10 % от първичната продажна цена на моторно транспортно средство се внася до 16.00 часа на 13.09.2019 година, както следва:
за коли благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД (приложение №3) - IBAN BG79 CITI 9250 1005 0094 00 BIC/SWIFT , CITIBGSF СИТИБАНК за коли благосъстоятелност на „ ЧЕЗ България “ ЕАД ( приложение № 4 ) - IBAN BG65CITI 9250 1005 00 48 0 2 BIC/SWIFT , CITIBGSF СИТИБАНК


Задължително в платежното разпореждане, на съображение за заплащане се показва регистрационен номер на колите, за които се внася съответната сума.

До присъединяване в търга ще се позволяват само участници, приложили всички наложителни документи за присъединяване в търга до 16.00 часа на 13.09.2019 г ., внесли депозит за присъединяване в избрания период и отговарящи на условията, избрани в тръжната документи.

Когато участник прояви интерес към коли, благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД и „ ЧЕЗ България “ ЕАД, то тогава е належащо да се подадат два плика с тръжна документи, надлежно по един за колите на двете сдружения.

Плик със Тръжна документи включващ цялостен набор документи, разрешава на участник да се включи в надаване за не повече от 10 (десет) автомобила.

В случаите когато участник подава оферта за повече коли (повече от 10) е належащо да подаде втори плик със цялостен набор тръжна документи.

Всяко ценово предложение, сложено в незапечатан плик или което не дава отговор на условията на продавача се афишира за нередовно.

При препоръчана идентична най-висока цена от двама или повече участници, комисията продължава търга посредством очевидно наддаване сред тях със стъпка 1% от началната цена, след уведомяването им в границите на пет работни дни, считано от датата на извършения търг.

Всички следващи разноски по прекачване на собствеността и пререгистрацията на автомобила са за сметка на спечелилия участник.

Предоставените с документите за присъединяване персонални данни ще бъдат употребявани за еднопосочно идентифициране на участниците при осъществяването на тръжната процедура в това число и за обществено оповестяване на крайните резултати от нея. Данните ще се съхраняват за период от 12 месеца след привършване на процедурата. Подаването на документи за присъединяване се смята за единодушие за обработка на персонални данни за посочените цели и период. Подробна информация за обработката на персонални данни от „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД можете да намерите на www.cez-rp.bg.

За спомагателна информация: Димитър Тушинов, тел: 0892/ 278 059, e-mail: [email protected]

ДОКУМЕНТИ:

Приложение 1. Ценово предложение

Приложение 2. Информационен лист - Декларация

Приложение 3. Автомобили благосъстоятелност на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД

Приложение 4. Автомобили благосъстоятелност на „ ЧЕЗ България “ ЕАД
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР