НЗОК разпределя една значителна част от националния бюджет - 8

...
НЗОК разпределя една значителна част от националния бюджет - 8
Коментари Харесай

Стефан Димитров: Борис Бонев щеше да бие с разлика в София

" НЗОК разпределя една забележителна част от националния бюджет - 8 милиарда. Прави го по механизъм, който е доста по-лесен в сравнение с разпределението на останалите елементи от бюджета. Вчера го нарекохме това огромна пържола, и тя води до огромни кавги. След като политическата класа не желае да обърне внимание и да подходи кардинално по въпросите, които преглежда, а гледа личната си полза, ние ще имаме това нещо - кавги като през днешния ден ".

Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " предприемачът Стефан Димитров.

" След като не се подхожда кардинално няма да има съгласие. Поставите ли разговора на правила, ще имате разговор на спокойния звук. Цялото общество не се изслушва, а си крещи. Никой не поставя правила, всеки поставя персонални ползи. Слаб " 2 " пиша и на днешните неща, които се случват в Народното събрание, тъй като заплатите, които ние им плащаме, не са за това. И те не си оправдават заплатите. Лидерите, които изкараха хората по площадите - Христо Иванов, Кирил Петков, да викат против Пеевски, сега стоят с него и го готвят за министър председател ", счита той.

" Борис Бонев е превъзходен младеж. Познавам го от 2017 година като цивилен деятел. Борис направи, без значение от капацитета, който имаше на тези избори, една крачка обратно, с цел да даде път на представителя на ПП-ДБ Васил Терзиев. Васил Терзиев колкото да завоюва изборите, а Борис щеше да ги завоюва с доста повече. Борис има голям капацитет на национално равнище. Неговата партия " Спаси София " елементарно може да стане " Спаси България " и да отнесе една огромна част. Той е човек, който до момента е работил кардинално и не е показвал неща, които са смущаващи ", добави Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР