Нюйоркският музей на модерното изкуство (МоМА) в село Старо Железаре

...
Нюйоркският музей на модерното изкуство (МоМА) в село Старо Железаре
Коментари Харесай

Нюйоркският Музей на модерното изкуство в село Старо Железаре

Нюйоркският музей на модерното изкуство (МоМА) в село Старо Железаре Малкото село Старо Железаре довечера ще се трансформира в художествена изложба навън, защото се открива 4-тото издание на „ Стрийт арт фестивал 2018 “, а тематиката е Музеят на модерното изкуство (МоМА) в Ню Йорк.
 
За четвърта поредна година студенти от Университета по изкуствата в Познан посещават селцето, с цел да го преобразят. Техните оръжия са четките, боите и спрейовете. Лозунгът им е " Всички актьори на село ". Идеята е на артистичното семейство Катаржина и Венцислав Пирянкови, които рисуват по дуварите в Старо Железаре.
 Нюйоркският Музей на модерното изкуство в село Старо Железаре Дарик Пловдив
Салвадор Дали, Пикасо, Шагал, Фрида Кало, Модиляни, Полък, Бейкън и Моне към този момент радват бабите и дядовците, както и техните посетители. Баба Велика стана световноизвестна, откакто CNN, BBC и New York Times я демонстрираха по какъв начин си хортува на седянка с британската кралица.
 
По стените и оградите на селските къщи към този момент греят репродукции на едни от най-големите творби на изкуството от сбирката на музея.-->
 
Ако желаете да си извършите селфи с " Госпожиците от Авиньон ", може да го сторите, като отидете в село Старо Железаре.
 Нюйоркският Музей на модерното изкуство в село Старо Железаре Дарик Пловдив
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР