Нюйоркският фотограф Спенсър Туник ще снима стотици голи хора на

...
Нюйоркският фотограф Спенсър Туник ще снима стотици голи хора на
Коментари Харесай

Туник снима стотици голи хора на покрива на супермаркет

Нюйоркският фотограф Спенсър Туник ще снима стотици голи хора на студения покрив на супермаркет Woolworths в Австралия през юли. Това стана допустимо, откакто притежателите на Woolworths позволиха фотосите да станат в понеделник за 1 час, когато не е толкоз натоварено. Първоначалната концепция за фотоси събота заран бе отхвърлена, защото щеше да навреди на търговията.

"Много поддържаме The Provocaré Festival of the Arts и общността Chapel Street, в която работим ", съобщи представителят на Woolworths, като добави, че гъвкавостта на уредниците на фестивала ги е убедила да разрешат фотосите.

Спенсър Туник (Spencer Tunick) е провел над 75 съоръжения, в които сплотява хиляди голи доброволци на публични места, с цел да ги снима. Той не би се спрял пред нищо, с цел да сътвори своите фотографски сбирки. Творчеството му го води в страни като Белгия, Франция, Холандия, Мексико, Канада, Съединени американски щати, Австралия и други В Мексико обаче той реализира връх, успявайки да събере над 18 000 голи хора, които след това снима.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР