Нюйоркчанката Роуз-Ен Боласни включи в многомилионното си завещание... своята любима

...
Нюйоркчанката Роуз-Ен Боласни включи в многомилионното си завещание... своята любима
Коментари Харесай

Жена завеща на кучето си 100 000 долара годишно

Нюйоркчанката Роуз-Ен Боласни включи в многомилионното си наследство... своята обичана малтийска болонка Бела Миа. След гибелта й кучето ще получава 100 000 $ годишно, пишат американските медии.
" Бела Миа ми е като щерка, каквато нямах. Тя е привикнала с шикозния метод на живот, аз желая и след моята гибел тя да не бъде лишавана от нищо ", показа Боласни, 60, която е счетоводителка.

По думите на дарителката двамата й синове въобще не били срещу 3-годишната болонка да бъде включена в наследството. " Моите синове са зрели и съумели хора. На тях не им трябват моите пари. И знаят какъв брой щастливи Бела Миа ни направи с мъжа ми ", разясни още Боласни.

Кучето си има спалня с голямо легло, а също персонален дрешник, цялостен с хиляди тоалети и аксесоари – полички, джинси, пуловерчета, бални рокли, шапки, пижами, обувки и даже чифт фешън ботушки от кожа на австралийската компания UGG.

" Всеки ден отваряме дрешника и избираме подобаващия тоалет съгласно настроението. Един ден това може да е рокля, различен – състезателен костюм ", споделя Боласни.

Стопанката храни любимката си с лъжичка, взима я и по време на пътешествията си, отсядайки в 5-звездни хотели. Филе миньон е едно от обичаните блюда на Бела Мия. Освен това всяка седмица тя е водена на коафьор и педикюр.

За късото си съществуване на земята Бела Миа съумя да победи в огромен брой изложби на кучета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР