Нюкасъл успя да се класира за Шампионската лига. Едва ли

...
Нюкасъл успя да се класира за Шампионската лига. Едва ли
Коментари Харесай

В Нюкасъл продължават да се наслаждават на успеха си

Нюкасъл съумя да се класира за Шампионската лига. Едва ли са били доста хората, които са очаквали подобен сезон от „ свраките “. Те в действителност направиха нещо феноменално, а похвалите и комплиментите са най-много за Еди Хау, играчите и притежателите на клуба.

Завръщането на „ джордитата “ в най-силния европейски клубен шампионат е  нещо неповторимо, на което Нюкасъл занапред ще се любува. Защитникът Дан Бърн пък призна, че към момента му е мъчно да повярва какво тъкмо се е случило. Той е изцяло наясно, че най-трудното занапред следва, само че преди всичко всички желаят да се насладят на момента.

„ Още не мога да допускам какво постигнахме. Ако някой ни беше споделил при започване на сезона, че ще играем край за Карабао къп и ще приключим в топ 4, аз персонално нямаше да допускам. Да, ние имаме дълготраен план, само че едвам в първия си сезон направихме нещо огромно. Нищо от това нямаше да реализираме без почитателите, и тяхната страхотна поддръжка през цялата акция. Изобщо не си вършим илюзии и знаем какъв брой сложен ще е идващия сезон, занапред ще мислим за него и ще се приготвяме, само че в този момент имаме цялостното право да се радваме и да се любуваме на своя триумф “, сподели Бърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР