Нюкасъл сътвори сензацията в мачовете от 1/16-финалите в турнира за

...
Нюкасъл сътвори сензацията в мачовете от 1/16-финалите в турнира за
Коментари Харесай

Нюкасъл нокаутира Ман Сити

Нюкасъл сътвори сензацията в мачовете от 1/16-финалите в шампионата за Купата на Лига, откакто „ свраките “ отстраниха Манчестър Сити с победа с 1:0 на „ Сейнт Джеймсис Парк “. Единственото попадение в срещата падна в 53-ата минута, когато Александър Исак порази вратата на „ жителите “.

По този метод Манчестър Сити напуща конкуренцията в Карабао Къп още в първия кръг, в който взе участие, откакто завоюва 6 от последните 10 издания на шампионата.

Двубоят стартира с незабавен напън от страна на Манчестър Сити. В 18-ата минута Хулиан Алварес си отвори пространство и шутира от наказателното поле към долния десен ъгъл на вратата на Нюкасъл, само че Ник Поуп сподели страховит инстикт и отрази.

В идващите минути Манчестър Сити продължи да държи самодейността, само че не съумя да стигне до нова заплаха пред вратата на Ник Поуп.

Джейкъб Мърфи получи топката в наказателното поле „ жителите “ в 41-ата минута и стреля към десния ъгъл на вратата, само че Щефан Ортега се разтегна и мазета топката в корнер, от който „ свраките “ не стигнаха до нищо рисково.

Нюкасъл стартира по-активно второто полувреме. В 53-ата минута Джейкъб Мърфи се оправи с двама футболисти на Манчестър Сити по десния фланг и сви топката за Жоелнтон, който подаде на втора греда, където Александър Исак чукна топката във вратата.

Антъни Гордън приключи контраофанзива на Нюкасъл в 87-ата минута с удар към вратата на Манчестър Сити, само че Ортега съумя да съкрати ъгъла пред офанзивния футболист на „ свраките “ и избави.

Рико Люис пое топката в центъра на нападението на Манчестър Сити и се опита да изненада Ник Поуп с удар от далечна отдалеченост в 90-ата минута, само че топката мина на сантиметри левия непряк дирек на вратата на гостите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР