Нюкасъл наказа с 6:1 в директен сблъсък за място в

...
Нюкасъл наказа с 6:1 в директен сблъсък за място в
Коментари Харесай

Нюкасъл съсипа Тотнъм за 21 минути и би с 6:1

Нюкасъл наказа с 6:1 в пряк конфликт за място в Топ 4. Свраките поведоха с 5:0 още след 21 минути игра и не оставиха късмет на столичани. Така Нюкасъл събра 59 точки и си върна третото място в класирането. Четвъртият Манчестър Юнайтед също има 59 точки, само че и мач по-малко. Тотнъм е пети с 53 точки и мач повече от северняците.

Нюкасъл откри резултата още във втората минута посредством Джейкъб Мърфи. В шестата Жоелинтон направи 2:0, а три по-късно още веднъж Мърфи повиши на 3:0. Асистенции и за втория, и за третия гол бяха дело на Фабиан Шер.

Александър Исак повиши на 4:0 в 19-ата минута, а единствено две по-късно шведът направи 5:0. Така той събра.

Тотнъм направи промени в тактиката и това стабилизира играта на гостите. В началото на второто полувреме Хари Кейн върна един гол за 5:1. Но в 67-ата минута Калъм Уилсън осъществя последното попадение за 6:1.

По същото време Уест Хем унищожи Борнемут с 4:0 и изпревари противника си в класирането. Чуковете събраха 34 точки, Борнемут остава с 33. Антонио и Пакета още до 12-ата минута направиха 0:2. Деклан Райс добави трети гол в края на първата част. А в 72-ата минута Форналс осъществя за 0:4.

How about this for a finish!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР