Нюкасъл може и да е един от малкото елитни английски

...
Нюкасъл може и да е един от малкото елитни английски
Коментари Харесай

Рафа Бенитес се врече на Нюкасъл, не иска да си тръгва

Нюкасъл може и да е един от дребното елитни британски клубове с финансови компликации, който не може да притегли нужните му играчи, само че резервира един главен коз - мениджъра Рафаел Бенитес. Независимо от всичко, испанецът не желае да си потегля от Северна Англия.

Мнозина чакаха той да напусне, откакто не може да се пребори със притежателя Майк Ашли да влага в подсилването на тима и да подкрепи идеята му за оцеляване в елита. Но Бенитес има други проекти.

"Нямам никакви проблеми с бъдещето си, тъй като знам къде желая да бъде то. Много съм удовлетворен тук, обичам тима, града и почитателите. Нюкасъл има капацитет, тъй че за какво да си потеглям? Усещах този капацитет, още когато пристигнах тук. "

"Трябва да сме сигурни, че ще останем в Премиършип и този диалог за оставането ми в Нюкасъл ще бъде надалеч по-лесен. Майк Ашли знае мнението ми за всичко в клуба, тъй че не се постанова да приказваме непрекъснато с него. Най-важното е да сме на едно мнение с него, тогава всичко е наред ", съобщи Бенитес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР