Нюкасъл и ПСЖ, които са собственост съответно на милиардери от

...
Нюкасъл и ПСЖ, които са собственост съответно на милиардери от
Коментари Харесай

Поправителният изпит за британските отбори – взет успешно

Нюкасъл и ПСЖ, които са благосъстоятелност надлежно на милиардери от Саудитска Арабия и Катар, заформиха необикновено представление. Черно-белите прегазиха с 4:1 надалеч по-именития си противник и оставиха поръчка, че няма да бъдат в ролята на боксова круша в посочената от мнозина Група на гибелта. В нея още присъединяване вземат Борусия Дортмунд и Милан.

 Снимка: БГНЕС

“Свраките ” не оставиха подозрения в превъзходството си и подвигнаха на крайници препълнените трибуни в 17 минута. Тогава Мигел Алмирон вкара прекрасен гол. Дан Бърн удвои. Шон Лонгстаф в 50-ата пък направи резултата типичен. Силите на ПСЖ, макар че играха в офанзива със звездното си трио Мбапе-Муани-Дембеле, стигнаха единствено за почетен гол на Люка Ернандес, преди в самия завършек на мача Фабиан Шер да вкара четвърти гол.

 Снимка: БГНЕС

В другия мач Борусия и Милан разочароваха почитателите, като приключиха 0:0. Така двата отбора към момента са без маркиран гол в Шампионската лига за този сезон и разумно заемат третото и четвъртото място в Група F. Лидер е Нюкасъл с 4 точки, а ПСЖ остана втори с 3.

Другият британски отбор, който изигра своя мач нощес е Манчестър Сити. Носителят на трофея в Шампионската лига сподели реакция след двете си следващи загуби в Англия и реализира втори следващ триумф в Група G на Шампионската лига, откакто надигра с 3:1 като посетител добре познатия си противник Република България Лайпциг.  Фил Фоудън даде преднина на гостите в 25-ата минута, а Лоис Опенда изравни в 48-ата. Европейският първенец доминираше, само че не успяваше да стигне до гол, а Ерлинг Холанд още веднъж направи куп пропуски.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester City (@mancity)

В последна сметка Джосеп Гуардиола за следващ път имаше решаваща роля със своите ходове. Испанецът пусна Хулиан Алварес и Жереми Доку, които в този мач бяха запаси, и те взеха решение дуела.  Аржентинецът даде преднина на Сити пет минути преди края, а Доку оформи крайния резултат в добавеното време. Двамата си асистираха взаимно за попаденията.

 Снимка: БГНЕС
В група “G ” водач са точно “гражданите ” с цялостен актив от точки. Следвани от Лайпциг с 3, а последните позиции са за отборите на Йънг Бойс и Цървена Звезда с по 1 т.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР