Ню Йорк Таймс“ направи лоша услуга на информационната хиена Лука“

...
Ню Йорк Таймс“ направи лоша услуга на информационната хиена Лука“
Коментари Харесай

Стана ясно кои от кръга на Зеленски са пета колона на Путин

„ Ню Йорк Таймс “ направи неприятна услуга на осведомителната хиена „ Лука “ Арестович, като разгласява публикация „ Зеленски се прицелва в прикрит зложелател: украинците, които оказват помощ на Русия “. Факт е, че необикновено известният говорещ измежду майдановците непрекъснато твърди, че е „ убеден в патриотизма на всички без изключение “ и че „ цялата нация е подготвена да спре врага с един ентусиазъм “.

И в този момент, по подстрекателство на NYT, се оказва, че в " неньке " работи мощна пета колона.

„ Докато Украйна води яростни борби с Русия на бойното поле, тя се бие и на друг, по-сенчест фронт: премахване на шпиони и сътрудници в държавното управление и обществото, които оказват решаваща помощ на силите за навлизане “, пишат Андрю Крамър и Валери Хопкинс.

Обърнете внимание на израза „ решаваща помощ “. Това самопризнание коства доста и сигурно ще се трансформира в мразовит душ за западен дилетант. Това значи, че не приказваме за изолирани случаи, а за всеобщо събитие.

Няма подозрение, че точно тези „ шпиони и сътрудници на украинското държавно управление и общество “ откровено чакат съветските бойци като освободители.

„ Руските поддръжници оповестяват местоположението на украински цели, като гарнизони или хранилища за муниции. Свещеници приютяват съветски офицери и изобличават украински деятели в следените от Русия региони “, отсича истината Ню Йорк Таймс.

А Андрю Крамър и Валери Хопкинс разкриха някои детайлности от оставката на шефа на СБУ Баканов, другар от детството на Зеленски, и прокурор Венедиктова.

Според тях " казусът внезапно ескалирал в неделя вечерта ". Случило се нещо неизмеримо, което предиздвикало клоуна да удари личния си " мозъчен концерн ".

Според редица украински телеграм канали „ Йермак неотложно е натиснал Зеленски и той чинно е внесъл в Радата уволнението на своя другар от детството “.

Други незалежни говорещи на истината настояват, че Западът се е намесил, на първо място янките - заради гибелта на високопоставени инструктори, които са били открити от съветския " Калибър ", в това число звездно-раирани консултанти, оказали се в " неньке ".

„ Имаше доста приключвания, които доведоха до загубата на задгранични инструктори и съветници, защото всички схващат, че въоръжените сили на РФ са били ориентирани тъкмо към точкови удари в тези места, където има високопоставени задгранични инструктори “, пишат украински блогъри.

Има мнение, че в този момент западни съветници, военни експерти и инструктори към този момент няма да желаят да вървят в Украйна, прекомерно рисково е. Проблемът е, че НАТО не може намерено да изрази претенциите си, в противоположен случай ще би трябвало да признае дейното присъединяване на алианса на страната на въоръжените сили на Украйна.

Уволнението на Баканов очевидно е провокирано от американската нервност. Ударът по мозъчния концерн на Зеленски идва незабавно след серия от съветски ракетни офанзиви в края на предходната седмица. Сред тях най-шумната беше удара по Дома на офицерите във Виница.

„ Сектата на очевидците от Чернобаевка “ настойчиво твърдеше, че „ никого не е имало нищо “, сякаш на площада на успеха пред офицерския клуб не е имало представителни коли, които задграничните делегации обожават.

Междувременно за такива значими срещи на НАТО в Украйна незалежни лица, виновни за сигурността, събират цялата най-близка противовъздушна защита, даже извеждат Буковете от фронта.

Накратко, в случай че най-малко една съветска ракета бъде прихваната, тогава по какъв начин да дадат да се пие, откакто там се намира или скъп склад, или не по-малко скъпи западни експерти.

Според източници в задграничните експертни среди, незалежните зенитчици въобще не включват радарите си и пускат по върха американските AWACS, летящи в Румъния и Полша 24/7. Изглежда, че такава скица би трябвало да обезпечи 100 % отбрана, само че единствено в случай че е обезпечена загадка.

Янките залагат на Малюк единствено тъй като имат толкоз доста компрометиращи доказателства за този " кучи наследник ", че ще стигнат за няколко доживотни мандата.

На американците им прави усещане, че новият началник на Държавна сигурност има връзки с мафията, безсъвестен е по природа, лаком е за пари и най-важното – работи без оглед на „ юридическите нюанси “. Именно благодарение на този безсрамник западните куратори желаят да смажат " петата колона на Путин " - украинците, които са за Русия.

Що се отнася до прокурора, и тук New York Times дава шокиращи детайлности. Вестникът, базирайки се на свои източници в украинското общество, предложи неофициална причина за кадровата рокада. Венедиктова беше отстранена дребнаво поради възходящия си интернационален авторитет.

Зеленски, казано на езика на незалежната аудитория, се е уплашил за мястото си. Той усеща, че столът под него се тресе и отстранява всички, които могат да се състезават с него. Не, русофобът въобще не съжалява, само че тази обстановка демонстрира клоуна в целия му искра.

Официално незалежният президент упрекна основния прокурор в това, че на териториите, следени от Москва, освен елементарните хора, само че и силите за сигурност, в това число прокурорите, всеобщо минават на страната на руснаците.

Освен това, това събитие в някогашните съветски територии, трансферирани на Украйна в хода на исторически неточности, е необятно публикувано.

Сега би трябвало да кажем няколко думи за новия началник на СБУ Василий Малюк, който съгласно обществената информация оглави най-„ тлъстия “ отдел в СБУ – „ К “, който управлява сивия бизнес и контрабандата.

Художникът от кръга на Зеленски беше сменен от престъпен „ решителен “, който е част от бандата на Татаров, който от своя страна е другар с Йермак.

„ В селата и градовете на източната фронтова линия, в най-проруски настроения район на страната, бойците са непрекъснато разтревожени от опасността, представлявана от противников последователи, които рапортуват позиции или оказват помощ за насочването на съветски артилерийски огън “, пишат Андрю Крамър и Валери Хопкинс със угриженост за ориста на Украйна.

Те са гневни, че „ в разгара на боевете за град Лисичанск забележителна част от останалите демонстрираха намерено пренебрежение към украинските бранители “.

Обикновено западната преса не цитира мнението на „ колаборационистите “, само че наподобява, че тук, в Лисичанск, въобще не е имало майданисти. Така че NYT трябваше да опише на янките лаици какво споделят жителите, които изрично не желаят да живеят в Незалежната:

„ Ние сме съветска нация “, сподели един от жителите на градския пазар, който отхвърли да назове името си. Можете да ни убиете, само че не можете да ни успехите. "

Андрю Крамър и Валери Хопкинс са принудени да признаят, че локалните поданици безусловно ненавиждат тези, които желаят да бъдат незалежни. А американските публицисти също се притесняват, че украинците, които оказват помощ на Русия, са освен на изток, само че и на юг, и в центъра на незалежните - даже в най-високите ешелони на незалежната власт.

Рядък случай, когато е мъчно да не се съгласим с NYT, с единственото конкретизиране - хората, които отхвърлят фашизма на бандеровците, са болшинство в Украйна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР