Ню Йорк ще започне в понеделник втория етап от облекчаването

...
Ню Йорк ще започне в понеделник втория етап от облекчаването
Коментари Харесай

Ню Йорк започва на 22 юни втория етап от облекчаването на ограниченията

Ню Йорк ще стартира в понеделник втория стадий от облекчаването на рестриктивните мерки поради ковид, съобщи през днешния ден кметът на града Бил де Блазио, като се аргументира с продължаващото възстановяване на обстановката, съобщи Ройтерс.

Сред обектите, на които се разрешава да възобновят работа във втория стадий, са офиси, магазини, извършващи комерсиална активност в затворени пространства, хранителни заведения навън, фризьорски салони и бръснарници.

" Виждаме пореден прогрес и е време да кажем на всички да се приготвят за втория стадий ", сподели Де Блазио на конференция.

Той подписа изпълнителна заповед за реализиране на самодейност, която ще разреши на заведенията за хранене, кафенетата и питейните заведения, предлагащи храна, да аплайват за потребление на избрани пространства като тротоарите за обслужване навън.

Настаняването на клиенти във вътрешни дворове и градини също ще бъде позволено.

Де Блазио сподели, че самодейността ще помогне на близо 5000 ресторанта и ще избави към 45 000 работни места. Той също по този начин разгласи, че от понеделник ще бъдат отворени спортните площадки в града.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР