Ню Йорк ще постави контролно-пропускателни пунктове на ключови пунктове за

...
Ню Йорк ще постави контролно-пропускателни пунктове на ключови пунктове за
Коментари Харесай

Карантинни КПП на ключови места в Ню Йорк

Ню Йорк ще сложи контролно-пропускателни пунктове на основни пунктове за влизане в града, с цел да подсигурява, че пасажерите съблюдават карантинните условия на щата, заяви в сряда кметът Бил де Блазио, съобщи БГНЕС.
Посетителите от 35 американски щата, в това число Флорида и Тексас, сега са длъжни да бъдат две седмици под карантина след влизането си в Ню Йорк в опит да лимитират разпространяването на ковид .
Де Блазио съобщи, че правоохранителните органи ще работят на „ контролно-пропускателни пунктове за регистрация на пасажери “ на огромните мостови и тунелни прелези в Голямата ябълка от четвъртък.
Пътуващите от щатите, включени в листата с карантина, ще би трябвало да попълнят здравна форма, която ще помогне на управляващите да проследят контакт при положение на зараза.
Пристигащите на летищата в Ню Йорк към този момент би трябвало да са попълнили формуляра. Всеки, който откаже, предстои на санкция в размер на 2000 $.
" Ню Йорк се бори против COVID-19, а нюйоркчаните демонстрираха голяма дисциплинираност ", сподели Де Блазио.
" Няма да позволим усилената ни работа да отиде напразно и ще продължим да вършим всичко допустимо, с цел да запазим нюйоркчани здрави и сигурни ", добави той.
COVID-19 е умъртвил повече от 32 000 души в щата Ню Йорк, съгласно университета „ Джонс Хопкинс “.
Градът беше епицентър на епидемията на Америка през март и април, само че разпространяването на вируса значително беше сложено под надзор, даже когато случаите набъбнаха другаде в страната. Лицата, които нарушават карантината в Ню Йорк, могат да бъдат санкционирани с 10 000 $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР