Ню Йорк остава епицентърът на заразата в Съединените щати –

...
Ню Йорк остава епицентърът на заразата в Съединените щати –
Коментари Харесай

Българската журналистка, приета с COVID -19 в болница в Ню Йорк, разкри ужасни неща СНИМКИ

Ню Йорк остава епицентърът на болестта в Съединените щати – с над 45 хиляди случая и най-малко 520 умряли. С позитивен резултат за ковид е и българката Соня Стоянова, която в този момент носи семейството Александър.

Журналистката извънредно описа за това, което е претърпяла.



"Андрю Куомо (губернаторът на Ню Йорк, бел.а.) повтаряше – 80% от хората може би ще заболеят. Няма метод и аз го одобрих псилогочиески и не съм се замисляла доста ", сподели тя, представена от BG VOICE.

Ето за какво, когато усеща признаците, не е сюрпризирана.

"Три признака ме водиха в болничното заведение – дефицит на въздух, стягане в гърдите, болежка в сърдечната област – доста мощна, високо кръвно и висока температура, което приказва за заразен развой ", споделя българката.

Соня Александър в този момент е под 14-дневна домашна карантина.

Тя прекарва четири дни в болничното заведение Presbyterian Cornell Hospital, където споделя, че е била шокирана от това, което е видяла. Александър удостоверява думите на управляващите в Ню Йорк, че липсват животоспасяващи консумативи и техника.

"Неслучайно подчертах, че е най-хубавата болница и в никакъв случай не съм я виждала толкоз зле снабдена откъм вентилатори – това са машините за обдишването. Да ме карат да вдишвам и различен да диша – за 10 минути да се прекъсва, това не е било ", изяснява още Александър.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо и президентът Доналд Тръмп от дни са в отдалечен спор за потребността от респиратори. Куомо споделя, че федералните управляващи са пратили едвам 4 000 респиратори.

Куомо настояваше за 30 000 респиратори, само че Тръмп му отговори, че надали ще са нужни чак толкоз доста.

Въпреки това в петък Тръмп употребява военновременния закон за производството и де факто национализира "Дженеръл мотърс " и им подреди да стартират производството на респиратори.

"За два месеца би трябвало да има нападателна изолираност, другояче няма да има прекъсване ", безапелационна е Александър и добавя: "Градът е празен, не можеш да видиш никой по улиците, всичко е затворено. Хората са разтревожени.

Аз осъждам по себе си – самата аз изпаднах в някаква суматоха, когато влязох в болничното заведение ".

"Въпреки всичко, аз знаех, и хората би трябвало да знаят ясно това – не всички умират от това. Умират 4 %. Зависи от имунната система ", добави нашенката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР