Ню Йорк. Майкъл Блумбърг обяви, че ще се кандидатира за

...
Ню Йорк. Майкъл Блумбърг обяви, че ще се кандидатира за
Коментари Харесай

AFP: Майкъл Блумберг обяви официално кандидатурата си за президентските избори през 2020 година

Ню Йорк. Майкъл Блумбърг разгласи, че ще се кандидатира за президент, присъединявайки се към многото демократи, които желаят заемат мястото на Доналд Тръмп на президентските избори през 2020 година, предава AFP .

" Аз се кандидатирам за президент, с цел да победя Доналд Тръмп и да възстановя Америка ", споделя 77-годишният Блумбърг на своята уеб страница, откакто рекламната му акция на стойност 30 милиона $ завладя ефира в Съединени американски щати. Съобщението постави завършек на спекулациите за желанията на Блумбърг, който от седмици приготвя документи, с цел да може да бъде претендент за първичните избори и да се записва във Федералната изборна комисия.

" Не можем да си позволим още четири години безразсъдните и неетични дейности на президента Тръмп ", сподели някогашният кмет на Ню Йорк. " Той съставлява екзистенциална опасност за нашата страна и нашите полезности. Ако завоюва нов мандат, ние в никакъв случай няма да се възстановим от вредите. "

Бившият вицепрезидент Джо Байдън води конкуренцията пред левичарите Елизабет Уорън и Бърни Сандърс, съгласно националните изследвания.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР