НЮ ЙОРК - Мъжът, издирван във връзка с убийство в

...
НЮ ЙОРК - Мъжът, издирван във връзка с убийство в
Коментари Харесай

Заподозреният за убийство в хотел SoHo няма да бъде екстрадиран в Ню Йорк, тъй като адвокатът от Аризона не се доверява на прокурора от Манхатън Алвин Браг

НЮ ЙОРК - Мъжът, търсен по отношение на ликвидиране в хотел SoHo, няма да бъде екстрадиран от Аризона, където той е изправен пред по-леки обвинявания, откакто прокурорът на окръг Марикопа Рейчъл Мичъл сподели, че не има вяра на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг.

Заподозреният, Раад Алмансури, е търсен в Ню Йорк, след като Денис Олеас-Арансибия, на 38 години, беше открита мъртва в хотелска стая от хотелски чиновник.

Твърди се, че Алмансури е бил уловен от камерата за наблюдаване да напуща мястото на закононарушението, облечен в отличителни клинове, принадлежащи на жертвата.

Каза шефът на детективите на полицията в Ню Йорк Джоузеф Кени.

Окръжната прокуратура на Манхатън изпрати прокурори в Аризона, с цел да работят по изгонването, само че Мичъл сподели, че това няма да се случи, като извика Манхатън Браг по име.

„ Просто желая да кажа, че знам, че е имало полемика за това, че Ню Йорк желае да екстрадира този човек. И съм сигурен, че това въобще не е ориентирано към пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР