НЮ ЙОРК -- Депутатът от окръг Насау Мази Пилип беше

...
НЮ ЙОРК -- Депутатът от окръг Насау Мази Пилип беше
Коментари Харесай

Републиканската партия избра Мази Пилип да се кандидатира на специални избори, за да замени бившия конгресмен Джордж Сантос

НЮ ЙОРК -- Депутатът от окръг Насау Мази Пилип беше определен от републиканците да се кандидатира в изключителните избори, с цел да размени експулсирания някогашен конгресмен Джордж Сантос.

Пилип, родена в Етиопия, емигрира в Израел, когато е била на 12. Тя служи в израелските отбранителни сили, преди да се реалокира в Съединени американски щати.

CBS Ню Йорк интервюира Пилип, откакто Хамас нападна Израел през октомври.

Камарата гласоподава за изключване на Сантос на 1 декември, дни откакто отчет на Комисията по нравственос на Камарата откри " основни доказателства ", че той неведнъж е нарушавал закона.

Сантос беше деликатно изследван след спечелването на изборите през 2022 година, когато медиите разкриха поредица от неистини, които той е изрекъл за произхода си.

През май Министерството на правораздаването обяви 13 федерални обвинения срещу него, в това число телена машинация, пране на пари, кражба на публични средства и предоставяне на подправени изказвания пред Конгреса.

Сантос се призна за невинен по обв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР