НЮ ЙОРК (AP) — За много хора данъчният сезон не

...
НЮ ЙОРК (AP) — За много хора данъчният сезон не
Коментари Харесай

Почти е 15 април. Ето как да намалите стреса и да си свършите данъците

НЮ ЙОРК (AP) — За доста хора данъчният сезон не е единствено събиране на формуляри W-2 или позвъняване на счетоводител. Може също по този начин да докара до мощно възприятие на стрес или безпокойствие по отношение на оправянето с финансите.

Финансовият стрес по време на данъчния сезон може да се прояви по разнообразни способи, без значение дали това е отсрочване на данъчната ви декларация до последната минута или изпитване на мощен стрес по отношение на подаването погрешно. Ако сега се справяте с финансов стрес, не сте сами.

„ Много американци изпитват мощен стрес по време на данъчни интервали и доста американци се оправят с финансов стрес “, сподели специалистът по финансово здраве Джойс Мартер.

Може би си мислите, че страстите и парите не вървят дружно, само че те постоянно си въздействат взаимно, сподели Линдзи Браян-Подвин, финансов терапевт и създател на Mind Money Balance.

“ Нашите пари и психологично здраве се пресичат, тъй като са две елементи от цялостното ни здраве “, сподели Браян-Подвин.

Ето рекомендации от специалисти за н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР