НЮ ЙОРК (АП) — Йошинобу Ямамото вече има ивици на

...
НЮ ЙОРК (АП) — Йошинобу Ямамото вече има ивици на
Коментари Харесай

Янките вече дадоха на Йошинобу Ямамото фланелка с номер 18. Арън Буун се надява да го запази

НЮ ЙОРК (АП) — Йошинобу Ямамото към този момент има линии на Ню Йорк Янкис с номер 18, цифрата, ценено от доста японски питчъри.

„ Аз му дадох тази фланелка. Това е негово, в случай че желае да го задържи, ” сподели мениджърът на Янкис Арън Бун в четвъртък.

Някои японски питчъри копнеят за номер 18, тъй като Токио Йомиури Джайънтс от Централната лига го е дал на своя ас през 60-те години. Дайсуке Мацузака го носеше с Бостън, а Хироки Курода беше последният питчър на Янките с номера от 2012-14 година Кента Маеда включи този номер в своя контракт с Лос Анджелис Доджърс, а осемкратният състезател на всички звезди Томоюки Сугано го носи на Йомиури Джайънтс.

25-годишен десничар, преследван от най-хубавите тимове на пазара на свободни сътрудници, Ямамото има време до 4 януари да подпише с бейзболен тим от Мейджър Лийг, основан на момента, в който беше назначен от Orix Buffaloes. Представители на Буун и Янкис се срещнаха с Ямамото в Лос Анджелис и още веднъж в Манхатън, а Ню Йорк Метс, Лос Анджелис Доджърс и Сан Ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР