НЮ ЙОРК (AP) — Тя дори не ходи тук, но

...
НЮ ЙОРК (AP) — Тя дори не ходи тук, но
Коментари Харесай

Линдзи Лоън, Рене Рап и звездите от новия „Зли момичета“ идват на премиера

НЮ ЙОРК (AP) — Тя даже не върви тук, само че Линдзи Лоън въпреки всичко се причисли към актьорския състав на новия „ Mean Girls ” на премиерата на музикалния филм в понеделник вечерта в Ню Йорк.

Лоън, звездата от истинския филм от 2004 година, се събра още веднъж с Тина Фей – сценарист както на класическия филм, по този начин и на шоуто на Бродуей, което той въодушеви, и това нова акомодация — и позирах с новата Cady Heron, Angourie Rice, на розовия килим.

„ Беше необикновен филм, върху който трябваше да работя, когато го направих, и нямам самообладание да видя този нов негова итеративна версия. Мисля, че ще бъде прелестно “, сподели Лоън пред Асошиейтед прес.

Лоън сподели, че е „ ужасно “ да чуе за въздействието на кино лентата върху младежите през годините и е разчувствана, че новият филм, който излиза в петък, ще се занимава с нови тематики.

„ Толкова доста харесах играта на Линдзи във кино лентата от 2004 година, че е една от обичаните ми “, сподели Райс. „ Така че във всичко, което правех, просто се надявах, че предст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР