НЮ ЙОРК (AP) — Служителите на MetLife Stadium планират да

...
НЮ ЙОРК (AP) — Служителите на MetLife Stadium планират да
Коментари Харесай

MetLife Stadium ще премахне 1740 места за Световното първенство през 2026 г., служители се надяват да бъдат домакини на финала

НЮ ЙОРК (AP) — Служителите на MetLife Stadium възнамеряват да отстранен 1740 места, с цел да разширят полето за мачове от Световното състезание, защото се надяват да бъдат домакини Финал през 2026 година, само че ще резервира по-тясно покритие за тазгодишната Копа Америка.

Стадионът в предградието Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси, е измежду кандидатите за финала на разширеното Световно състезание с 48 народи и 104 мача на 19 юли 2026 година, дружно със стадион AT&T в Арлингтън, Тексас.

„ Говоря от името на Ню Джърси, само че и като наш сътрудник на Ню Йорк Сити, не подценявайте какъв брой нападателни сме подготвени да да получим допустимо най-хубавия пакет от игри, ” сподели губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи по време на телефонно изявление предходната есен.

ФИФА не е определила дата за оповестяване на уеб страниците за съответни игри и не може да даде детайлности за ремонтите на други игрища, сподели представителят Лени Сантяго. За шампионата от 1994 година ФИФА разгласи уеб страниците на съответни игри през юни 1992 година, като присъди финала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР