НЮ ЙОРК (AP) — Около 40% от собствениците на малък

...
НЮ ЙОРК (AP) — Около 40% от собствениците на малък
Коментари Харесай

Много собственици на малък бизнес виждат 2024 г. като година на успех или пробив, показва проучване

НЮ ЙОРК (AP) — Около 40% от притежателите на дребен бизнес считат, че 2024 ще бъде година на триумф за техния бизнес, съгласно изследване на услугата за известия Slack.

След няколко години на справяне с пандемията, растяща инфлация и стегнат пазар на труда, някои дребни предприятия – 32% от интервюираните – не са сигурни, че ще устоят през 2024 година

Все отново други се усещат оптимисти за бъдещето. Седемдесет и един % от интервюираните споделиха, че са оптимисти за положението на бизнеса си през тази година. Но мнозина към момента са изправени пред сложни проблеми като нестабилна стопанска система, поляризиращи избори на хоризонта и намаляващи продажби.

Всъщност 38% от притежателите на дребен бизнес споделиха, че са по-притеснени за бизнеса си, когато навлязат 2024 година, в сравнение с бяха при започване на 2023 година И единствено 26% са по-малко обезпокоени.

Въпреки тези опасения, съвсем три четвърти от притежателите на бизнес споделиха, че подхващат стъпки, с цел да оказват помощ за възстановяване на бизнеса с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР