НЮ ЙОРК (AP) — Носителката на Оскар Мишел Йео, президентът

...
НЮ ЙОРК (AP) — Носителката на Оскар Мишел Йео, президентът
Коментари Харесай

Мишел Йео ще се присъедини към бизнес и политическите лидери на срещата на върха на Global Citizen NOW за борба с бедността

НЮ ЙОРК (AP) — Носителката на Оскар Мишел Йео, президентът на Ботсвана Мокгуеци Масиси и основният изпълнителен шеф на Verizon Ханс Вестберг са измежду разнообразната група политически, бизнес и филантропски водачи Global Citizen ще се събере в Ню Йорк на 1 и 2 май, заяви организацията с нестопанска цел в четвъртък.

Срещата на върха на Global Citizen NOW ще търси поддръжка за работещи решения за справяне с проблемите на хранителната неустановеност, климата измененията и публичното здраве, свързани с крайната беднотия, сподели основният изпълнителен шеф на Global Citizen Хю Еванс.

„ Ние сме фокусирани върху напредването на концепциите, които ще подтикват незабавни дейности за преустановяване на крайната беднотия “, сподели Еванс пред Асошиейтед прес, добавяйки, че светът е на кръстопът по доста въпроси.

Актьорите Хю Джакман, Данай Гурира и Дакота Джонсън и представители на Cisco, Citi, Delta и PayPal ще се причислят към президента на Фондация Рокфелер Раджив Шах, изпълнителния дир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР