НЮ ЙОРК (AP) — Между таксите за мостове и тунели,

...
НЮ ЙОРК (AP) — Между таксите за мостове и тунели,
Коментари Харесай

Планът на Ню Йорк да облекчи задръстванията и да насочи милиарди в масовия транспорт? Такса от $15 за шофьорите в Манхатън

НЮ ЙОРК (AP) — Между таксите за мостове и тунели, таксите за паркиране и непрекъснатия риск от приемане на санкция за придвижване, шофирането до Манхатън към този момент може да коства цяла монета.

Достатъчно ли е да дадете още 15 $ за привилегията да шофирате в най-натоварените елементи на острова, с цел да накарате най-сетне повече хора да слязат от колите си и да се включат в публичния превоз?

Това е вяра, най-малко измежду някои чиновници в Ню Йорк.

Голямата ябълка е покрай осъществяването на проект, който ще употребява четци за регистрационни номера, с цел да трансформира целия Манхатън на юг от Сентръл парк в една гигантска зона за заплащане на такси.

Повечето водачи на персонални коли биха платили такса за запушване от най-малко $15 или $22,50, в случай че не са включени в районна стратегия за събиране на пътни такси. Това би пристигнало в допълнение към към този момент големите такси за влизане в града през някои речни пресичания, като $13,38 до $17,63, които коства прекарването на кола през тунелите Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР