НЮ ЙОРК (AP) — майката на Джеймс Монро Игълхарт го

...
НЮ ЙОРК (AP) — майката на Джеймс Монро Игълхарт го
Коментари Харесай

Сценичният мюзикъл „Аладин“ навършва 10 години този месец. Ето вълшебните истории на три джина

НЮ ЙОРК (AP) — майката на Джеймс Монро Игълхарт го заведе да гледа анимационния филм на Дисни „ Аладин “ като подарък за довеждане докрай на гимназия през 1992 година Той се влюби в Джинът, естествено.

Бързо напред повече от две десетилетия и Игълхарт се оказа в ролята на първия Джин на Бродуей, убивайки го и на път към премия Тони.

“ Да изиграя ролята, която толкоз доста обичах, и да мога да бъда пълноценното си, неуместно аз с силата на звука от 20 до 25 и да полудея, беше толкоз катарзисно “, споделя той.

„ Аладин “ става на 10 години този месец и направи повече от това да се трансформира в обичаното място на Бродуей за младежите, които изживяват своя първи мюзикъл. Също по този начин се трансформира в развъдник за чернокожи артисти като Игълхарт, водещи огромен мюзикъл на Дисни с наслада и комизъм.

В момента има Genies на Бродуей и на турне в Обединеното кралство и Съединените щати, в Япония и Испания, всички вършат колела, ритат високо и пеят „ Friend Like Me “. Наричат ​​го Братството на дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР