НЮ ЙОРК (AP) — Когато критиците на No Labels станаха

...
НЮ ЙОРК (AP) — Когато критиците на No Labels станаха
Коментари Харесай

Смъртта на Джо Либерман оставя дупка в No Labels, тъй като се опитва да наеме кандидат от трета страна за 2024 г.

НЮ ЙОРК (AP) — Когато критиците на No Labels станаха най-шумни, Джо Либерман беше този, който пристигна при групата отбрана.

Бившият сенатор от Кънектикът беше председател-учредител на центристката организация, която се концентрира на първо място върху насърчаването на двупартийността в националната политика. Въпреки меко декларираната си задача, No Labels разпали доста хора в политиката, като работи за вербуването на кандидат-президент от трета страна, за който някои се опасяваха, че може да наклони изборите през 2024 година в интерес на Доналд Тръмп.

Почти на всеки главен завой, Либерман е служил като основен публичен бранител на групата. Той също беше частна мощ в напъните на No Labels за набиране на президентски фрагменти. Той настоя неведнъж в изявленията, наскоро предходната седмица, че нацията жадува за опция на Тръмп и президента Джо Байдън.

„ Това е моментът за двупартиен билет за единение “, сподели Либерман пред Bloomberg Television предишния четвъртък. „ Сега просто би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР