НЮ ЙОРК (AP) — Кауай Леонард и Пол Джордж от

...
НЮ ЙОРК (AP) — Кауай Леонард и Пол Джордж от
Коментари Харесай

Клипърс, Тимбъруулвс и Никс имат по 2 играчи, избрани за резерви за Мача на звездите

НЮ ЙОРК (AP) — Кауай Леонард и Пол Джордж от Лос Анджелис Клипърс бяха определени за запаси за Мача на звездите в четвъртък, до момента в който Минесота Тимбърулвс и Ню Йорк Никс също имаха определени двама играчи.

Антъни Едуардс и Карл-Антъни Таунс от водещия в Западната конференция Тимбърулвс ще отидат на мача на 18 февруари в Индианаполис. Стивън Къри е Мач на звездите за 10-ти път, до момента в който Антъни Дейвис от Лейкърс и Девин Букър от Финикс допълниха запасите на Запада.

Джейлън Брънсън беше определен за първи път и към него се причисли съотборникът му Джулиъс Рандъл от Никс, който означи 14-2 през януари. Изтокът имаше две други селекции за първи път в Тайрис Макси от Филаделфия и Паоло Банчеро от Орландо, като Донован Мичъл от Кливланд и Джейлън Браун от Бостън се причислиха към тях.

Началите бяха оповестени предходната седмица. Янис Адетокумбо от Милуоки и Дамян Лилард ще се причислят на изток от Джоел Ембийд от Филаделфия, Джейсън Тейтъм от Бостън и гарда на Индиана Тайрис Хал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР