НЮ ЙОРК (AP) — Групи за застъпничество на студенти и

...
НЮ ЙОРК (AP) — Групи за застъпничество на студенти и
Коментари Харесай

Групи за застъпничество подават петиция за прекратяване на изискванията за интервю за SNAP

НЮ ЙОРК (AP) — Групи за покровителство на студенти и адвокати подават петиция до Министерството на земеделието на Съединени американски щати да отстрани условието за изявление за претендентите по Програмата за спомагателна хранителна помощ (SNAP) до получават хранителна помощ.

Групите настояват, че условието за изявление е обременяващо и не разрешава на тези, които дават отговор на изискванията за хранителна помощ, да я получат. Националната мрежа за правна отбрана на студентите, Центърът за право и обществена политика и Комисията за подкрепяне на студенти в Калифорния са измежду организациите, които приканват за премахването му. Говорител на Министерството на земеделието сподели, че организацията преразглежда предлагането.

SNAP оказва помощ на фамилиите с ниски приходи да добавят бюджетите си, с цел да могат да купуват хранителни артикули, закуски и безалкохолни питиета. Приблизително 42 милиона американци сега получават компенсациите на междинна цена от $212 на човек или $401 на домакинство.

Понастоящем в рамките...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР