НЮ ЙОРК (AP) — Адвокатите на Доналд Тръмп се опитаха

...
НЮ ЙОРК (AP) — Адвокатите на Доналд Тръмп се опитаха
Коментари Харесай

Адвокатите на Тръмп се опитват за трети ден да накарат апелативния съд на Ню Йорк да отложи процеса за мълчаливи пари

НЮ ЙОРК (AP) — Адвокатите на Доналд Тръмп се пробваха за трети следващ ден в сряда да накарат апелативния съд на Ню Йорк да отсрочи неговия hush money престъпен развой, който е плануван да стартира идващия понеделник.

Правният екип на Тръмп е изискал от апелативния съд да спре делото за неопределен срок, до момента в който се бори за отстраняването на съдията в процеса, съгласно лице, осведомено с материя. Те оспорват няколко от скорошните решения на арбитър Хуан М. Мърчан, в това число отхвърли му да отсрочи процеса, до момента в който Върховният съд не се произнесе по иск за имунитет, издигнат от него в друго от неговите наказателни каузи, сподели лицето.

юристите на някогашния президент подадоха документи в сряда, като желаеха от апелативния съд на приблизително равнище на щата да се намеси и да издаде заповед, която да попречи на избора на правосъдни заседатели да стартира по график. Документите, свързани с последното обжалване на Тръмп, бяха запечатани и никакви документи не бяха обществено налични.

Лицето,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР