Мафиотите са „развълнувани“ да видят как Руди Джулиани е обвинен в RICO, че е използвал, за да хвърля в затвора мафиотски босове

...
НЮ ЙОРК — Адвокатите на защитата, които са представлявали най-големите
Коментари Харесай

НЮ ЙОРК — Адвокатите на защитата, които са представлявали най-големите имена в гангстерските среди, казват, че клиентите им харесват Руди Джулиани, който е използвал влиянието на рекетьора и Закона за корупционните организации за затваряне на лидери на мафията, самият той е обвинен в рекет.

„Всички мои клиенти, които имаха нещастието да бъдат преследвани от него, сега се смеят“, Джефри Лихтман, който успешно се справи с делото през 2004 г. Защитата от 2006 г. на Джон „Джуниър“ Готи каза пред The ​​Messenger. „Както и аз.“

Известният баща на Готи — преследван от офиса на Джулиани в продължение на години — беше вкаран в затвора през 1992 г., след като беше признат за виновен по престъпни обвинения, включително рекет.

„Развълнуван съм че Руди сега ще изпита какво е усещането да си в грешния край на съдебно преследване на RICO,” каза Лихтман.

Преди да стане 107-ият кмет на Ню Йорк през 1994 г., Джулиани си създаде име като безстрашен прокурор, който преследваха тълпата, като обвързаха привидно недосегаеми кралски лидери с незаконните дейности на престъпни предприятия, които ръководеха. В понеделник прокурорите на Джорджия обвиниха Джулиани, че е част от престъпна организация, която искаше да отмени резултатите от президентските избори през 2020 г., които бившият му шеф Доналд Тръмп загуби с повече от 7 милиона гласа.

Лихтман се обади на RICO обвинения срещу Джулиани „просто“ и характеризира „ужасно нечестния“ обвиняем като човек, „колелото на кармата е на път да се смаже“. Г-н. Грибс” Трамунти и капо на семейство Бонано Доминик „Големият Трин” Тринчера. Той каза на The Messenger, че „няколко“ от бившите му клиенти също са „развълнувани“ да видят Джулиани, изправен пред обвиненията на RICO.

„Половината от тези момчета обичат Тръмп. Те адски обичат Тръмп,“ Ричман каза: „Но всички те са почти обединени в позицията си да мразят шибания Руди.“

Изтъкнатият адвокат по наказателна защита Рон Куби нарече „възхитително“, че прокурорът, „който разшири наказателното преследване на RICO далеч отвъд първоначалното им намерение“, по негово мнение, сега трябва да се защитава срещу подобни обвинения.

Говорейки с десния кабелен канал Newsmax – който е замесен в гражданско дело за съмнителното си отразяване на изборите през 2020 г. – Джулиани нарече обвиненията срещу него „нелепо прилагане на статута за рекет“.

_____

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР