НЮ ОРЛИАНС (AP) — Градският съвет на Ню Орлиънс гласува

...
НЮ ОРЛИАНС (AP) — Градският съвет на Ню Орлиънс гласува
Коментари Харесай

Кметът на Ню Орлиънс казва, че не използва желания градски апартамент, но съветът нарежда да се сменят ключалките

НЮ ОРЛИАНС (AP) — Градският съвет на Ню Орлиънс гласоподава в четвъртък за промяна на ключалките на мечтан градски апартамент в последния си спор с кмета ЛаТоя Кантрел, чието потребление на парцела във Френския квартал притегли вниманието и попада в несполучливо изпитание за евакуиране.

Новопламналият спор се концентрира върху една от 50-те единици в постройката от 19-ти век, известна като Горната Понталба. Намира се на няколко крачки от река Мисисипи и дружно с катедралата Сейнт Луис е измежду петте исторически здания, граничещи със зеленото пространство, известно като Джаксън Скуеър.

Предишни кметове споделиха, че са употребявали жилището за срещи, специфични събития или за настаняване на високопоставени посетители. Кантрел беше подложена на рецензии за персоналното си потребление на звеното след поредност от репортажи от WVUE-TV, които използваха видео за публично наблюдаване, с цел да документират дългите й часове там, в това число време с нейния полицейски телохранител и нощувка с посетители по време на летния E...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР