Ню Хемпшир е домакин на първите първични президентски избори за

...
Ню Хемпшир е домакин на първите първични президентски избори за
Коментари Харесай

За какво да следите на първичните избори в Ню Хемпшир: Ники Хейли се изправя срещу Тръмп

Ню Хемпшир е хазаин на първите първоначални президентски избори за 2024 година във вторник — и първото огромно съревнование един на един сред някогашен президент Доналд Тръмп и републикански противник.

Трима претенденти от Републиканската партия прекратиха акциите си след безусловната победа на Тръмп на партийните събрания в Айова предходната седмица, в това число индивидът, който в миналото беше определян като най-трудния му съперник, губернаторът на Флорида. Рон ДеСантис. ДеСантис се отхвърли в неделя, неотложно поддържа Тръмп и остави зад себе си някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли в конкуренцията от двама души, която тя желаеше.

За разлика от Айова, демократите ще гласоподават и във вторник. Но президентът Джо Байдън, който провежда промени в първичния сезон, които дадоха приоритет на Южна Каролина, няма да бъде посочен като избор в техните бюлетини. Съюзниците на Байдън поставиха старания, с цел да му спестят неудобството от загубата на съревнование, което в действителност предлага самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР