Ню Джърси допусна първа загуба за сезона в Националната хокейна

...
Ню Джърси допусна първа загуба за сезона в Националната хокейна
Коментари Харесай

Ню Джърси допусна първа загуба, Детройт с най-лош старт в клубната си история

Ню Джърси позволи първа загуба за сезона в Националната хокейна лига след 3:5 от гостуващия Колорадо. Така домакините не съумяха да запишат пети следващ триумф за първи път от сезон 1993/1994, когато завоюваха първите си седем мача.

Тейлър Хол се отличи с гол и две асистенции при попаденията на Нико Хишиър и Брайън Бойл, само че Ню Джърси позволи поврат от 3:2 след три безответни гола на противника в последните 12 минути на мача.

Габриел Ландеског осъществя третия хеттрик в кариерата си, Нейт МакКинън приключи с три асистенции, а Мико Рантанен се отличи с гол и две асистенции.
Детройт позволи седма поредна загуба и записа най-лош старт в клубната си история, откакто падна в залата на Тампа Бей с 1:3.

За последно тимът стартира със серия от девет мача без триумф през сезон 1985/1986, само че тогава приключи наедно в първия си мач.

Стивън Стамкос, Брейдън Пойнт и Алекс Килърн вкараха за Тампа Бей, който продължи превъзходството си против противника с 12-и пореден триумф в постоянния сезон.

За Детройт вкара Люк Гленденинг, а тимът за последно завоюва против Тампа на 3 ноември 2015 година.
Леон Драйзайтл се разписа в 37-ата секунда на продължението и донесе триумфа на Едмънтън над Бостън с 3:2 в първия домашен мач на отбора в акцията.

Евгени Малкин се отличи с два гола и асистенция, а Питсбърг надви над домакина Торонто с 3:0.
Мат Мъри отрази 38 шайби за гостите и записа първи " шътаут " за сезона и седми м кариерата си.
Лоугън Кутюр вкара третия хеттрик в кариерата си и оказа помощ на Сан Хосе да завоюва безапелационно против гостуващия Бъфало с 5:1.
Валтери Филпула се разписа два пъти и добави асистенция при разгромния триумф на Ню Йорк Айлъндърс със 7:2 в залата на Лос Анджелис. Андрю Лад приключи с гол и две асистенции, а Скот Мейфийлд способства с три асистенции за гостите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР