Нямате зелен сертификат? Това не може да ви спре от

...
Нямате зелен сертификат? Това не може да ви спре от
Коментари Харесай

Комплекс 7points ще плати вашия антигенен тест

Нямате зелен документ? Това не може да ви спре от опцията да се забавлявате!

Бързо, елементарно, без опашки и мръзнене в студеното време, гратис тестване с антигенен тест. Това предлага комплекс , в който разполагаем се намира първият пункт под тепетата, който предлага изцяло гратис тестване на своите клиенти, като им икономисва ненужно губене на време и вместо това им дава опция да се насладят на купона.

Пунктът е отворен всеки ден от 19:00 часа, а в границите на къс период получавате вашите резултати. Всички обекти в комплекса 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при съблюдаване на наложените ограничения и със 100% имунизиран личен състав.

Своевременната и бърза организация на комплекса цели с този пункт да улесни всички решили да се доверят на професионализма на заведенията намиращи се на територията му.

Този петък и събота клуб Bushido е подготвил за своите гости DJ празненство на тематика „ Midnight fantasy”. Страстите ще се разгорещят благодарение на невероятния балет на клуба. Атрактивно театрално шоу със светлина и сенки, доста музикални шлагери, танци до зори и мемоари, които чакат да се родят ви чакат в най-вървежния клуб под тепетата.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999



Другата най-разгорещена точка в града клуб Onyx част от комплекса 7points , също предлага на своите гости незабравимо празненство на тематика “Welcome to the Jungle” в петък и събота . Екзотичните танци на балета и атмосферата ще ни пренесат право в джунглата, където задръжки няма.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0877 777 999





В неделя тематиката в клуб Onyx е „ Мръсно RETRO” празненство, с което ще си напомним най-големите музикални шлагери през годините. Очакват ви атрактивни промоции и топ обслужване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР