Нямаше време ремонтът на бул. Константин Величков да бъде довършен.

...
Нямаше време ремонтът на бул. Константин Величков да бъде довършен.
Коментари Харесай

Лошото време и тежкият трафик развалили ремонта на бул. Константин Величков

Нямаше време ремонтът на бул. " Константин Величков " да бъде завършен. Това сподели инж. Даниел Евлогиев от Столична община, който увери, че ремонтът не е признат от компанията и това нямало да го оскъпи.
По думите му, трябвало да бъде положена фуга, само че поради неприятното време това не могло да стане допустимо и по тази причина в този момент има пукнатини на асфалта при трамвайните релси.
Според инж. Сава Деспотов от " Софинвест " обаче като качество и осъществяване всичко било съвършено и повода не била в ремонта – в съществени линии отговорни били метеорологичните основи, само че трябвало да се пипне и " стоманеният път " т.е. релсите. Трябваше да поставим делинеатори, седят съвършено, сподели той пред Българска национална телевизия. Основата на пътя била стоманобетон, само че на обособени места поради трафика била нарушена анкерираната връзка на релсите с основата, което довело до пукнатините, обаче това не било в началото обект на контракта . Ние извършихме ремонта, само че сме купували материали, добави той пред Нова телевизия, като де факто отхвърли, че компания " Шрабаг ". Положихме асфалта, когато температурите бяха над 10 градуса по Целзий, сподели още Деспотов, който даде гаранция от 2 години.
Инж. Евлогиев пък посочи, че " Софинвест " довършва ремонта, тъй като предходният реализатор не съумял да го приключи. А до края на март ремонтът щял да бъде завършен, в случай че " Шефът " т.е. Господ даде положително време.
Не сме виждали толкоз бързо разпадащ се ремонт, иронизираха обстановката от " Спаси София ". За какво натоварване пресмятат асфалта, щом не може за 1 месец да издържи, попитаха от неправителствената организация, само че не получиха пряк отговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР