Нямаше претендент за лидер на БСП, за това и Корнелия

...
Нямаше претендент за лидер на БСП, за това и Корнелия
Коментари Харесай

Красимир Янков посочи защо Нинова си оттегли оставката

Нямаше кандидат за водач на Българска социалистическа партия, за това и Корнелия Нинова си отдръпна оставката. Нинова не приказва за политики на Конгреса. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков в предаването "Лице в лице " по bTV.

"Обявил съм визии, които се поддържат от ден на ден от представители на Българска социалистическа партия. В момента партията действа по друг метод от преди и не считам, че ръководството е положително ", сподели още той.

"БСП няма пари и не сме планували връщането на партийните дотации. Малко преди локални избори сме пред финансово предизвикателство ", разкри Янков.

"Нека Нинова опише кои са предприемачите кито са пробвали да търгуват с Българска социалистическа партия. Очаквам Нинова да бъде ясна и съответна, без да се опасява. Ако я е боязън, тя не е моят водач ", разяснява депутатът от Движение за права и свободи.

"Аз и част от сътрудниците ми не сме вътрешна съпротива, ние сме едно, просто не сме съгласни с всички решения в партията ", приключи Красимир Янков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР