Нямаше много смисъл от изкуствени подкрепи. Хората знаят какви са

...
Нямаше много смисъл от изкуствени подкрепи. Хората знаят какви са
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Не можех да си представя Манолова като носител на промяната

Нямаше доста смисъл от изкуствени поддържа. Хората знаят какви са ми убежденията, тъй че изборът ми е един натурален резултат. Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия Трайчо Трайков, който бе определен за областен кмет на ''Средец''.

,,Около 90% от парите за ''Средец'' отиват за прехрана на общински задания - учебни заведения, детски градини, поликлиники… тоет дребна част остава за оперативни задания. Затова когато има незабавни задания за разрешаване, се минава през една дълга процедура. В тази връзка желаеме да има делегиран бюджет, който би могъл да се образува от приходите от налозите. Самата госпожа Фандъкова съобщи, че е склонна да прегледа в границите на съществуващите правила увеличение на финансовата автономия на районните кметства, което бих споделил, че е една добра новина'', разяснява Трайков и уточни, че не чака да има проблеми в работата си със столичния кмет Йорданка Фандъкова.



,,Трябва да има някакъв баланс според от пълномощията на едната и другата администрация. Разбира се, ще разчитаме на партньорство със Столична община'', акцентира новият кмет на ''Средец''.

,,Нямам толкоз огромно въобрачение, че да си показва Мая Манолова като притежател на смяната. Смятам, че можеше да има по-смислен балотаж'', сподели Трайчо Трайков.

По думите му няма по какъв начин Манолова ''да се рембрандира в десен претендент в границите на месец''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР