Нямаше късмет канадската ферма Bogle Seeds, специализирана в производството на

...
Нямаше късмет канадската ферма Bogle Seeds, специализирана в производството на
Коментари Харесай

Популярен блогър качи в Instagram снимки на ферма със слънчогледи - пристигнаха 15 000 души

Нямаше шанс канадската плантация Bogle Seeds, профилирана в производството на слънчоглед. The Verge заяви, че Топ-блогър е качил в Instagram нейни фотоси, с което провокирал всеобщо събитие.
Фермата за слънчоглед Bogle Seeds в Хамилтън, Онтарио трябваше да огради полетата си, с цел да спре хората. Причината е, че след обявата на нейна доста хубава фотография в Instagram, във фермата дойдоха 7 000 автомобила и 15 000 души. Образува се опашка от няколко километра. Фермерите измислиха нещо хитро – започнаха да вземат по $7,5 на човек, само че не можаха да се оправят с напора.



„Към обед по полето ходеха извънредно доста хора. Те не желаеха да слушат нашите помощници и не желаеха да заплащат влизането. Ние ги помолихме да си заминат, само че един от тях ми сподели, че ще направи това, единствено в случай че го набия. Това е ужасно“ – сподели Брад, притежателят на фермата Bogle Seeds.



Този относително нов вид на всеобщо разпространяване получи името „вирусни снимки“. Те имат съвсем идентична вероятност, завършени са по един и същи метод и макар положителните планове, нанасят съществени вреди.



Към сегашен ден фермата Bogle Seeds с почти 1,4 милиона огромни слънчогледа е към този момент затворена за визити.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР