Нямаше жалейка“, разказват очевидци, които я засекли на летището в

...
Нямаше жалейка“, разказват очевидци, които я засекли на летището в
Коментари Харесай

Не Е Минал И Месец От Разстрела На Джорже, Наталия Захвърли Траура! Ето Кой Е Мъжът До Нея! Нови Снимки!

Нямаше жалейка “, описват очевидци, които я засекли на летището в Париж. Това проличава и от фотографията, снимана на 19 октомври – тъкмо 25 дни след убийството на брачна половинка й. Близки до Джордже също били възмутени от бързото възобновяване на миската. „ Никакво състрадание… Не е минал и месец!

Това в действителност е доста тъжно “, въздъхнаха родственици на сърбина. Междувременно Гуркова приключи и мълчанието си в медиите. Пред седмичник Мис България 1998 отхвърли брачният партньор й да е бил погубен поради бизнеса му.

По думите й Михалевич е станал инцидентна жертва на жестоката престъпност в Йоханесбург. „ Той просто не е имал шанс, попаднал е в престрелка “, описа Гуркова.

Джордже Михалевич бе разстрелян на 24 септември в град наоколо до Йоханесбург. Килърите са били двама и са преследвали колата на сърбина с мотор „ Кавазаки “.

Стреляли са право в Михалевич. Според главната версия на полицията убийството има връзка с бизнеса на Джордже с диаманти и платина. Макар приживе да твърдеше, че активността му е чиста, медиите в Йоханесбург са на друго мнение.



Преди близо 3 години плъзна мълва, че бащата на Михалевич бил похитен и пребит. След случая брачният партньор на Гуркова я изпратил дружно с децата да живеят в България.

Тогава миската отхвърли слуховете и съобщи, че се е прибрала по други съображения. Ако е получавала закани, е разумно да твърди, че убийството на Джордже е било случайност, разсъждават в подземните среди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР