Нямаме зависимост от Борисов и Пеевски. Това заяви пред БНТ

...
Нямаме зависимост от Борисов и Пеевски. Това заяви пред БНТ
Коментари Харесай

Мирчев: Нямаме зависимост от Борисов и Пеевски

Нямаме взаимозависимост от Борисов и Пеевски. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът Ивайло Мирчев.

ПП-ДБ нямали проблем да отидат на избори, в случай че поддръжката за кабинета станела безсмислена. Правителството има ясни цели, посочи той. Това са правосъдната промяна, Шенген, Еврозоната и промяната в регулаторите. Финалът на правосъдната промяна ще е след 2-3 седмици, по мнението му. Има доста турбуленции в ръководството, призна Мирчев.

Защо по време на служебното държавно управление Лукойл не е следен по никакъв метод, недоумява депутатът. Той похвали Бойко Борисов за артистичния му гений в мненията по тематиката за дерогацията . Лукойл беше оставен да дерибейства, счита още Мирчев.

Той се разгласи против полицейското принуждение. Не знам чий човек е министърът, нито основният секретар, уточни депутатът. Мирчев даде висока оценка за работата на Калин Стоянов досега, само че подлага на критика Имаме учредителен проблем в Министерство на вътрешните работи, счита депутатът и настоя за оставката на Стоянов. Вътрешният министър е необходим на партиите, когато се купуват гласове, а ПП-ДБ не купували гласове . на Николай Денков и Мария Габриел.

Борис Бонев е нашият претендент за ръководител на СОС. Не мисля, че той е жертван, счита депутатът. Софиянци чака от нас водачество, посочи Мирчев.
 Сглобката оцеля, схванаха се за дерогацията и бюджета
Сглобката оцеля, схванаха се за дерогацията и бюджета

ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи са се обединили към няколко съществени точки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР