Нямаме разминаване с Продължаваме промяната“ и Васил Терзиев по отношение

...
Нямаме разминаване с Продължаваме промяната“ и Васил Терзиев по отношение
Коментари Харесай

Борис Бонев: Не съм убеден, че трябва да се вдигат данъците в София

Нямаме разминаване с „ Продължаваме промяната “ и Васил Терзиев във връзка с ръководството на София. Това сподели в „ Тази заран “ Борис Бонев от „ Спаси София “. Той пристигна в студиото с 20 стандарта, които общината в Братислава е съумяла да създаде в границите на единствено един мандат.

„ Иронията е, че тъкмо от ГЕРБ приказват за стандарти – партия, която ръководи 18 години и единственият стандарт, който съумя да създаде, е за тротоарните настилки. Но не го направиха наложителен. Това е и повода, заради която аз гласувах за взимането на 120 млн. лева заем за тротоарите. Не желая още от същото “, изясни той.
Бонев акцентира, че с Васил Терзиев са в положителни връзки – познават се от години, тъй че не е било належащо занапред да се срещат.

„ Имаме си доверие. Вървим самоуверено напред. Имаме ясни хрумвания за това какво желаеме да реализираме в София. Нямам подозрение, че ще ги осъществяваме “, разясни той.

Борис Бонев отхвърли да разяснява връзката на Васил Терзиев с комунистическия водач Петър Младенов.„ Не съм осведомен с роднинските връзки на всеки и малко ми писна да си приказваме за баби и дядовци “, съобщи той. Бонев обаче акцентира, че обстановката с родините на Терзиев е била подценена информационно от страна на пиарите на „ Продължаваме промяната “.

„ Все отново ние не избираме дядо му за кмет на София, а Васил Терзиев. Това трябваше да се изясни през цялото време “, добави той.

Борис Бонев изясни, че с цел да се преодолеят негативите, работят на терен от четири месеца – срещат се с хората и беседват с тях самодейно. Той разясни, че приказват със столичани за това, което желаят да създадат в София и се надяват, че по този метод ще компенсират отрицателното въздействие.
„ Ние нямаме две стратегии. В общата ни стратегия има хрумвания както на „ Продължаваме промяната “, по този начин и на „ Спаси София “. Нашият проект за София е продължение на този от 2019 година – това е управническата визия на нашата партия за идващите осем години. Нека да вършим разлика – едното е предизборна стратегия, а другото е управническа визия. Те се допълват взаимно “, акцентира той.

„ Не съм уверен, че би трябвало да има повдигане на налозите в столицата, в случай че не е ясно къде ще отива всяка стотинка. Няма причина да се подвига и цената на билета на градския превоз “, уточни още Бонев. Той съобщи, че едно от първите неща, които ще създадат, е да изградят четири периферни паркинга в центъра на София, с цел да се облекчи паркирането.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР