Нямаме противоречие с концепцията на Красимир Каракачанов в частта ѝ

...
Нямаме противоречие с концепцията на Красимир Каракачанов в частта ѝ
Коментари Харесай

Вълчев: Нямаме противоречие с концепцията на Каракачанов за образованието

Нямаме несъгласие с концепцията на Красимир Каракачанов в частта ѝ за образованието. Това сподели министърът на образованието Красимир Вълчев пред публицисти по отношение на концепцията на Красимир Каракачанов за ромската интеграция, съобщи организация „ Фокус “.
„ Запознах се в частта обучение. Нямаме несъгласие във връзка с това, което би трябвало да създадем. Механизмът, който създадохме в сходство с държавната стратегия, в която казахме, че би трябвало да предприемем решителни дейности за ограмотяване на всяко едно дете, дейности с всички институции, принадлежности на политиката е в сходство с това. Факт е, че имаме в съвсем всички общини проблем с обсега на децата. Посетил съм към този момент 88 общини и обгръщането и постоянното посещаване на учебно заведение и детска градина са ни съществена тематика “, уточни министърът.
Според него би трябвало да се засилват най-много старания и поддръжка за всяко едно дете. „ Учителите са главните артисти на терен. Това е нашата войска, която разчитаме да се оправи с това предизвикателство. Много по-малки са проблемите в селата, там където общностите са по-ясно дефинирани. Най-големите проблеми са в по този начин наречените обособени квартали, в по този начин наречените сегрегирани учебни заведения и може би в част от професионалните гимназии, които са се оформили като самобитни сегрегирани гимназии, доколкото там са постъпили възпитаници със слаби резултати “, изясни Красимир Вълчев. По думите му има известно усъвършенстване на резултатите и учениците отпадат по-късно, покачва се възрастта за подписване на ранните бракове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР