Нямаме проблем със самите изтребители F-16 , а с процедурата.

...
Нямаме проблем със самите изтребители F-16 , а с процедурата.
Коментари Харесай

Антон Кутев: Нямаме проблем с изтребителите F-16, а с процедурата


Нямаме проблем със самите изтребители F-16, а с процедурата. Дебатът в зала беше против президента. От ГЕРБ непрекъснато основават институционална война. Важното е процедурите за изтребителите да е транспарантна през жителите. Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Антон Кутев в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Искаме контракти за автомагистрали, с цел да забележим дали дадените пари са били най-изгодни за данъкоплатците. Има липса на конкурентна процедура при ремонта на Автомагистрала "Хемус " ", сподели още той.

"Цялата нервност с Истанбулската спогодба не я разбирам. Преди няколко дни имаше следващ случай на принуждение и ликвидиране на жена. Всички ние, с персонален принос и законодателен принос, да спрем домашното принуждение ", добави Кутев.

"На конгреса на Българска социалистическа партия няма да има офанзиви против Нинова, има хора от групата, които желаят да я отстранен, само че и този път ще си замълчат. Прекалено мощна е в този момент ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР