Нямаме пълен контрол над обстоятелствата, колкото и да ни се

...
Нямаме пълен контрол над обстоятелствата, колкото и да ни се
Коментари Харесай

15 разтърсващи признания от жени с разбити сърца

Нямаме цялостен надзор над събитията, колкото и да ни се желае. От нас зависи само по какъв начин се оправяме с тях и каква диря ще оставим след себе си.

Влюбването да вземем за пример може да бъде грубо, неприятно и прочувствено осакатяващо прекарване. Непреодолими разлики, невярност, подценяване, ревнивост - аргументите за раздялата са разнообразни. А самият миг, в който осъзнаваш, че възприятията ти не са споделени, може да преобърне целия ти живот.
 image2_16x9.png В морето от лайкове и хейт не би трябвало да оставяме децата си да се оправят сами На фокус
Всеки се лекува по друг метод, само че един от методите, които работят универсално, е да изповядаш вътрешните си терзания, за се доближиш до преоткриването на вътрешния си баланс.

Споделяме с вас 15 мисли, които анонимни дами с разрушени сърца биха желали да споделят с някогашните си сътрудници. Вижте ги в нашата изложба.

Едва ли ще ви насочат към най-правилното решение на персоналните ви проблеми, само че сигурно ще ви накарат да се почувствате по-малко самотни.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Златните правила на Мария Монтесори за всеки родител Обратно в час Златните правила на Мария Монтесори за всеки родител  Раницата - новият есенен аксесоар на стилните градски девойки Обратно в час Раницата - новият есенен аксесоар на стилните градски девойки  Обратно в час " За “ или „ срещу “ тв приемник в детската стая Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР