Нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент,

...
Нямаме никакви опасения нито от поредното вето на вашия президент,
Коментари Харесай

Дариткова към БСП: Водим ви с 15-20%. Наистина ли искате сега да правите избори?

Нямаме никакви опасения нито от следващото несъгласие на вашия президент, нито от следващия избор на съмнение. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е в декларация от името на група.

Д-р Дариткова цитира и последните социологически изследвания.

Водим ви с 15-20%. Наистина ли желаете в този момент да вършиме избори? Предсрочните избори въобще не са във ваша изгода. Управляващото мнозиноство е устойчиво. Ние имаме своя стратегия, следваме я и считаме, че виновното политическо държание изисква сега на рецесия да бъдем обединени в основните цели, с цел да можем да решаваме проблемите на българските жители, а не проблемите на своите партийни централи. Дневният ред на обществото е различен, не се опитвайте да го измествате с компромати и в партньорство с хора с повдигнати обвиненения, посочи доктор Дариткова.

Борисов: Страшно е! Нека да се пазим, да се спрем, а не всичко да става със заповеди

Според нея рецесията би трябвало да активизира държанието на всички виновни политици.

Поведението на госпожа Нинова е извънредно деструктивно. Тя не може да накара своята парламентарна група да съблюдава противоепидемичните ограничения в зала, уточни доктор Дариткова.

По думите ѝ това е на фона на напъните на българските медици.

Ние нямаме никакви опасения нито от следващото несъгласие на вашия президент, нито от опредния избор на съмнение. Преодоляхме към този момент четири такива. Обединените ви старания са безпродни. Правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти " ще довърши своя мандат с реализация на заложените цели в полза на българските жители, посочи още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР