Нямаме изградено общо мнение в ОП за субсидиите. Изправени сме

...
Нямаме изградено общо мнение в ОП за субсидиите. Изправени сме
Коментари Харесай

Валери Симеонов: На морето 300 реват, 300 000 не могат да спят

Нямаме построено общо мнение в Оперативна програма за дотациите. Изправени сме пред един доста комплициран въпрос, който беше подхванат непринудено от Борисов. Това съобщи водачът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Решението за 1 лев дотации не беше разисквано с Обединени патриоти от страна на ГЕРБ. Това, което се случи през вчерашния ден мина всевъзможни граници ", сподели още той.

"Искахме смяна и на ДДС-то за редица артикули, а ставката се трансформира след сделка с Движение за права и свободи. Безплатните детски градини са записани в програмата ни, а в този момент предлагането е импортирано по самодейност на Движение за права и свободи с поддръжката на ГЕРБ. Не е ясно кой ръководи България. Има ли смисъл от съдружно съглашение и кой е съдружният сътрудник на ГЕРБ. Днес сме ние, само че на следващия ден не се знае ", безапелационен бе той.

"Моделът за дотациите ще бъде афганистански, а не американски. Питам ви, кой предприемач публично и обществено ще даде подаяние на опозицията. Това значи завършек на бизнеса им ", добави още по тематиката за партийните дотации Симеонов.

"Оказва се, че най-големите последователи на евроценностите във врачанско по време на евроизборите са ромите, които са дали своят вот за Движение за права и свободи. Движение за права и свободи си пазари ромски гласове в големи количества и то за по 30 лв. на глас. ГЕРБ са давали същите пари за гласове на същите места. Между двете партии е имало синхрон в градовете ", разкри водачът на НФСБ.

Валери Сименов захапа и водещата на предаването Цветанка Ризова. На въпрос, за какво Симеонов "спира музиката на младите по Черноморието ", водачът на НФСБ отговори с:

"Разбирам вашето купонджийско въодушевление и разбирам, че желаете да отидете на "Спалнята " или "Кубинката ", само че на морето 300 реват, 300 000 не могат да спят "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР